Martina Gebhardt Pleťové mlieko s ružou

Ľahká starostlivosť o citlivú a suchú pokožku

€ 22,49

(€ 224,90 / l, vr. 20% DPH. - plus poštovné)

Obsah: 100 ml

Doručenie: piatok, 26. augusta, ak si objednáte do dňa: piatok,07:00 h.

Na sklade

Doprava zadarmo do krajiny: Slovensko pri nákupe nad € 47,90.
Informácie o preprave a vrátení tovaru

Vlastnosti

  • vhodná ako denná a nočná starostlivosť
  • intenzívne hydratuje
  • zabraňuje predčasnej tvorbe vráskam

Kód: MAG-21231, Obsah: 100 ml, EAN: 4032061012315

Popis

Svetlý krém na tvár Rose Face mierne ošetruje a pomáha zvlášť upokojiť citlivú pokožku. Pôsobí tiež proti tvorbe vrások a môže sa používať ako denná starostlivosť, ako aj nočná starostlivosť. Vaša citlivá pokožka tváre sa stáva jemnou a pružnou. Už nikdy viac suchá a podráždená pokožka!

Aplikácia: Naneste na očistenú pokožku a dobre masírujte. Ak chcete intenzívnejšiu konzistenciu, zmiešajte pleťové mlieko s krémom z ruže..

  • ľahké, mierne mlieko
  • vhodné ako denná a nočná starostlivosť
  • zabraňuje predčasnej tvorbe vrások
  • ošetruje veľmi citlivú pokožku
Druh starostlivosti: denná
Druh produktov: pleťové krémy
Typ pleti: citlivá , suchá
Výrobca: Martina Gebhardt
Vlastnosti: vegan, so zníženým obsahom plastov
Certifikáty: IHTK netestované na zvieratách, Demeter

Zloženie (INCI)

  1. Demeter certifikované
  2. Z kontrolovaného ekologického pestovania
  3. Z prírodných éterických olejov

Bližšie informácie k rade "Ruža"

O zložkách

Zmena zložiek

Otázky a odpovede k téme Martina Gebhardt Pleťové mlieko s ružou

Získajte konkrétne odpovede od zákazníkov, ktorí si tento produkt zakúpili.

Recenzie našich zákazníkov

Recenzie pre Martina Gebhardt Pleťové mlieko s ružou

68 zákazníckych recenzií v iných jazykoch

4,4 z 5 hviezdičiek
5 hviezdičiek
60 (54%)
4 hviezdičky
35 (31%)
3 hviezdičky
11 (10%)
2 hviezdičky
3 (2%)
1 hviezdička
1 (0%)

110 hodnotení

Nie sú aktuálne žiadne recenzie v jazyku: slovenčina. K dispozícii je 68 recenzií v iných jazykoch.


Podobné produkty:

Zákazníci si kúpili tiež: