Biofficina Toscana Šalviový hydrolát, 100 ml
Starostlivosť o pleť a pokožku hlavy
€ 10,89
        (€ 108,90 / l,  vr. 23% DPH. 
Vlastnosti
- zabraňuje vypadávaniu vlasov
- normalizuje funkcie pleti
- testovaný na nikel
-                      AIAB AIAB
-                      testované na nikel testované na nikel
-                      vegan vegan
Č. produktu: BTO-0143, EAN: 8003140490498
Podobné produkty
Popis
Hydrolát bol vyrobený spoločnosťou Biofficina Toscana pre svoju všestrannosť v starostlivosti o tvár, telo a vlasy. Je zvlášť vhodný na zmiešanie šampónových koncentrátov Biofficina Toscana.
Šalvia pochádza z malých ekologických fariem v Toskánsku.
Použitie: tento hydrolát sa môže používať čistý alebo riedený na starostlivosť o tvár, telo a vlasy.
- Dermatologicky testovaný.
- Testovaný na nikel.
- Vegan.
- Bez testovania na zvieratách.
- Bez PEG, parabénov, parafínu, SLS, SLES, alkoholu, silikónov a farbív.
| Výrobca: | Biofficina Toscana | 
|---|---|
| Druh rastliny: | šalvia | 
| Konzistencia/forma: | kvapalina | 
| Typ starostlivosti pre pokožku hlavy: | hydroláty | 
| Druh produktov: | kvetinová voda/hydroláty | 
| Typ pleti: | mastná , pre každý typ , problematická (nečistá) | 
| Typ vlasov: | vypadávajúce , citlivá pokožka hlavy | 
| Vlastnosti: | testované na nikel, vegan | 
| Certifikáty: | AIAB, Vegan bez certifikátu | 
| Výrobca: | Biofficina s.r.l, Viale Giuseppe Giusti 273, 55100, Lucca, Taliansko, www.biofficinatoscana.com/en | 
Zloženie (INCI)
        
- ingredients from Organic Farming
Odporúčame
Recenzie našich zákazníkov
K dispozícii je recenzií v jazyku: slovenčina pre produkt: Biofficina Toscana Šalviový hydrolát
39 zákazníckych recenzií v iných jazykoch
|  5 hviezdičiek |  | 43 | (39%) | 
|---|---|---|---|
|  4 hviezdičky |  | 34 | (31%) | 
|  3 hviezdičky |  | 23 | (21%) | 
|  2 hviezdičky |  | 4 | (3%) | 
|  1 hviezdička |  | 4 | (3%) | 
108 hodnotení
  
Nie sú aktuálne žiadne recenzie v jazyku: slovenčina. K dispozícii je 39 recenzií v iných jazykoch.
- Nie sú aktuálne žiadne recenzie.
 
    
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 