Sójový olej
Sójový olej sa používa v kozmetických prípravkoch na starostlivosť o pokožku. Je súčasťou zloženia produktov určených na rôzne typy pleti vrátane mastnej, suchej a zrelej pleti. Olej sa vyznačuje výživnými vlastnosťami a používa sa v prípravkoch na starostlivosť o pokožku.
Kozmetické vlastnosti
- Silne regeneruje a aktivuje bunky, ideálny pre zrelú pleť
- Výživný a zvlhčujúci, ideálny pre suchú pleť
- Reguluje tvorbu rohoviny a nezanecháva mastný film, vhodný aj na starostlivosť o mastnú pleť
Pozri Heike Käser 2010, "Naturkosmetische Rohstoffe“, Linz, vydavateľstvo Freya, 3. vydanie 2012
Produkty s obsahom alergénu: Sójový olej
-
NaturesPlus Vitamín E 400 IU - zmiešané tokoferoly, 60 gélových kapsúl
- obsahuje alfa tokoferol
- beta, gama a delta tokoferoly
- so zárukami kvality od nezávislých laboratórií
-
NaturesPlus Natural Beta Carotene, 90 gélových kapsúl
- 100 % prírodná kombinácia
- zmes karotenoidov
- pre ľahké prehltnutie
-
Scentmelts Vonný vosk "Pumpkin Pie Spice Chai Latte, 10 ks
- škoricová, korenistá a sladká
- vydrží cca 40 hodín
-
-
-
Scentmelts Vonný vosk "Vanilla Crescents", 10 ks
- príchuť vanilky, sušienok a masla
- vydrží cca 40 hodín
-
-
-
Scentmelts Vonný vosk "Fresh Red Apple Garden, 10 ks
- ovocná a sladká
- vydrží cca 40 hodín